Kleding

SigningPartners maakt voor de textielbedrukking gebruik van zeer moderne apparatuur. De kwaliteit van het textiel met opdruk is dan ook van hoge kwaliteit. 

Het textielaanbod bestaat uit zowel werk- als vrijetijdskleding en heeft een ruim assortiment.

SigningPartners levert kleding en textiel van goede merken met uitstekende kwaliteit. Zelfs na een aantal wasbeurten is uw bedrukking nog even mooi als in het begin. Uw bedrukking kan zowel in fullcolor-print als in borduursel uitgevoerd worden.

Onze kleding heeft een goede pasvorm voor zowel heren als dames. Zowel kleine – zelfs een enkel stuk - als grote oplagen zijn mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat uw bedrijfslogo zoveel mogelijk de originele kleurstellingen behouden.

Werkkleding

Het assortiment in werkkleding van SigningPartners is goed ademend, heeft een uitstekende pasvorm en is stevig waar nodig (bijvoorbeeld werkschoenen met stalen neuzen). SigningPartners vindt het belangrijk dat uw bedrijfslogo zoveel mogelijk de originele kleurstellingen behouden.  In de basis voeren wij twee categorieën werkkleding.

Ik wil meer weten...
Kleding

Sport- en vrijetijdskleding

Bedrukking voor sportteams met reclame op spelerstenue en/of gepersonaliseerd met spelersnaam. U kunt ook met uw eigen kledingstuk bij SigningPartners terecht.

Ik wil meer weten...
Kleding

Jassen

Jassen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen, van lichtgewicht softgel jacks tot dik gevoerde winterjassen. Mogelijk in fullcolor-print bedrukt van bijvoorbeeld uw logo. 

Ik wil meer weten...

Beach en caps

Met allerlei producten voor op strand kun je ook je bedrijfslogo laten terug komen. Kleding, paraplu, strandballen, handdoeken … etc. Uniek op strand of op vakantie, je valt direct op bij je doelgroep. Vraag naar onze mogelijkheden.

Ik wil meer weten...