Voertuig reclame

SigningPartners verstaat onder voertuig niet alleen uw bedrijfsauto of -bus, maar ook onder andere: aanhangwagen, motor, camper en boot. Kortom: alles wat geschikt is om bedrukt (gewrapt) te worden.

Voor u als bedrijf of organisatie is reclame op uw voertuig een perfecte en voordelige manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Belangrijk is wel dat u niet alleen gezien wordt, maar dat de reclame op uw voertuig ook van perfecte kwaliteit is en op de juiste manier is bevestigd.
SigningPartners verzorgt zowel voertuigbelettering als voertuigwrapping.
Voordat wij uw opdracht uitvoeren, maken wij eerst een of meerdere ontwerpen. Vanzelfsprekend kunt daarbij uw wensen en eisen kenbaar maken.

Ontwerp

De DTP-studio van SigningPartners maakt een proefdruk op basis van de tekening van uw merk en type bedrijfsvoertuig. Zo kunt u goed beoordelen hoe uw voertuigreclame er in de werkelijkheid uit komt te zien.

auto belettering

Voertuigbelettering

Iedereen weet wat er met autobelettering wordt bedoeld. Autobelettering is een traditioneel proces waarbij losse bestickeringselementen op uw voertuig worden geplakt. SigningPartners is specialist in autobelettering en werkt met uitsluitend de beste materialen. En dat is maar goed ook, want je kunt niet hebben dat stickers scheef op de auto worden geplakt of dat de sticker na 2 maanden van de auto afvalt. Bij ons loop je hiermee geen enkel risico.

Ik wil meer weten...
auto reclame

Auto wrapping

Signing Partners wrapt auto’s voor professionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotie object gebruikt worden, ook voor tijdelijke acties.

Ik wil meer weten...

Raamtinten

Het tinten van voertuigramen is een opvallende manier van mobiele reclame voeren. Het kan met verschillende folies:

Ik wil meer weten...