Raam & Muur

Ramen en muren in je bedrijfspand voorzien van opdruk is tegenwoordig helemaal ‘HOT’. Een pand binnenlopen en direct een kolossale afbeelding van het product zien, of een schitterende panorama foto aan de muur.

Ramen zijn niet meer saai of eentonig. Ze zijn geen noodzakelijkheid, maar een prachtige manier om te stileren en te gebruiken als reclame ruimte.

SigningPartners heeft ruime ervaring met allerlei ondergronden van muren en ramen. Wij ‘beplakken alles”.

Raamdecoratie

Raamtinten met folie

Decoratieve raamfolie verfraait het aanzicht en doorzicht van glas. De ramen worden bijvoorbeeld voorzien van streepjes, blokjes, puntjes of van bedrijfslogo, teksten of een andere print. Eventueel ook met zonwerend effect.

Ik wil meer weten...
interieur decoratie

Fotobehang op de muur

De muren kunnen natuurlijk standaard geschilderd of behangen worden met een motiefje. Maar hoe leuk en creatief is het om een goede print te gebruiken als ‘behang’? Tegenwoordig kan behangen worden met een scherpe, gigantische foto. Of een speciaal op maat gemaakte full colour print. Het maakt iets unieks in de ruimte.

Ik wil meer weten...

Posters en lijsten

De meest bekende manier van een boodschap duidelijk zichtbaar te communiceren. Vooral als je bericht regelmatig van inhoud verandert. 

Ik wil meer weten...